Rólunk

Immár 8 éve dolgozunk a KKV szektor marketing, weboldal és webáruház üzemeltetés üzletágában. Ez idő alatt több, mint 100 kis és nagyobb céggel, egyéni vállalkozóval dolgoztunk együtt változatos projekteken. Megtanultuk, hogy ebben az üzletágban az ügyfeleknek sokszor könnyű elveszni marketing szakértők, fejlesztők és az újabbnál újabb programok és ezek integrációinak világában. Itt jövünk mi a képbe.

Filozófia

Hisszük, hogy minden jó üzleti ötletet meg lehet valósítani és piacképessé lehet tenni, akkor is ha már kiforrott konkurencia nehezíti a projektet. Minden terméket el lehet adni, vagy eladhatóvá lehet tenni megfelelő tálalással és árazással.

Másképp, mint mások

Komplex megoldásokat kínálunk minden igényre, nem tanácsokat adunk, hanem megvalósítunk. Egy kézbe fogjuk a fejlesztést, szövegírást, programozói feladatokat, de igény szerint a teljes logisztikai láncot és ügyfélszolgálatot is.

Ár-érték arány

Talán semmilyen más szolgáltatás esetében nincs akkora szórás árak tekintetében, mint weboldalak, webáruházak és a millió és egy lehetséges kiegészítő tevékenység, így árazásunk is egyedi, de minden esetben törekszünk a legjobb ár-érték arányra.